Verizon GizmoWatch wordt nieuw waterdichter kinderhorloge


Het is een doelgroep die niet meteen geassocieerd wordt met smartwatches; kinderen. Toch is het voor ouders een waardevol hulpmiddel om hun locatie te achterhalen. Binnenkort komt Verizon Wireless uit met een nieuwe; de GizmoWatch. Nieuw is ondermeer 4G en de extra waterdichte behuizing.

Smartwatches hebben tot dusver de verwachtingen niet helemaal waar kunnen maken. Er is ook niet veel meer over van de eerste hype die we na de introductie van de eerste smartwatches zagen. Apple timmert met de Apple Watch aardig aan de weg maar heeft ook regelmatig het wiel opnieuw moeten uitvinden, Google heeft problemen om hardware-toeleveranciers te vinden en Samsung raapt met de Gear 3 de kruimels op. Het zoeken is naar een killer-app en de ideale doelgroep. De jeugd heeft de toekomst en dat is precies waar deze GizmoWatch van Verizon Wireless zich op richt.

Verizon Wireless GizmoWatch blueVerizon Wireless GizmoWatch pink

De Amerikaanse provider bracht eerder al samen met LG de GizmoGadget uit; een slim horloge dat door LG gemaakt wordt. Het idee van dit horloge is dat kinderen het leuk vinden om te dragen en tegelijkertijd kunnen ouders een oogje in het zeil houden waar hun kroost zich bevindt. Deze nieuwe GizmoWatch haakt daar op in. Dit horloge wordt gemaakt door Quanta en is nog altijd voorzien van GPS om je kinderen te traceren maar beschikt nu over een verbeterde IPX7 waterdichte behuizing. Rondom kinderen altijd handig om te hebben.

4G bellen

De Verizon GizmoWatch beschikt verder over 4G waarover ook gebeld kan worden. Er is ruimte voor 10 contacten die zowel gebeld als ge-sms't kunnen worden. Ouders kunnen het horloge van afstand in de gaten houden met zowel een Android-smartphone als een iPhone. Onder het touchscreen bevinden zich twee fysieke knoppen. De bandjes zijn verwisselbaar en er komen in ieder geval een blauwe en roze variant van uit. Het is nog onbekend hoeveel het horloge moet kosten en wanneer het precies beschikbaar zal zijn. Een opvolger van de Verizon GizmoGadget is trouwens meer dan welkom; dat horloge dateert inmiddels alweer uit eind 2015. Verizon kwam daarna nog wel met de eenvoudige GizmoPal 2 uit maar deze is flink eenvoudiger dan deze GizmoWatch.


Prijsvergelijker Apple Watch Series 3 38mm
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Coolblue
Silver Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk
Belsimpel
Silver Aluminium
€ 203,95 € 203,95   Bekijk
Coolblue
Silver Aluminium
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch Series 3 38mm


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel