HTC maakt persfoto van gouden One M9 met iPhone


HTC heeft een speciale gelimiteerde uitvoering van de One M9 uitgebracht van 24 karaats goud. Alsof dat nog niet opvallend genoeg is schoot het de officiële persfoto van dat toestel met een iPhone. De foto verscheen op Twitter en is inmiddels verwijderd.

HTC heeft met maar moeilijk, de verkopen van de One M9 blijven achter bij de verwachtingen en het bedrijf wordt links en rechts ingehaald door de concurrentie. Afgelopen week moest de top van het bedrijf zelfs openlijk excuses maken voor de tegenvallende resultaten. Daar was ook reden toe; het aandeel bereikte een laagste stand in 12 jaar. Als klap op de vuurpijl lijken zelfs de eigen medewerkers niet eens met een HTC gezien te willen worden; een officiële persfoto werd met een iPhone gemaakt.

HTC One M9 limited gold edition shot with iPhone
Foutje bedankt!

Op de foto zien we een glanzende HTC One M9 gehuld in 24 karaats goud. Deze speciale gelimiteerde oplage is speciaal voor de finale van de Champions League gelanceerd. Bovenstaande foto werd op het officiële Twitter-account van HTC geplaatst maar HTC had er goed aan gedaan om deze uitvoering wat minder glanzend te maken. We zien namelijk overduidelijk de weerspiegeling van een iPhone 6. HTC heeft de foto inmiddels zonder nader bericht verwijderd maar het internet vergeet niet. Nu kan het simpelweg een onschuldige fout zijn van een ingehuurd mediabedrijf, maar pijnlijk is het wel.


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel