Telfort introduceert datalimiet

· 1 reactie


KPN-dochter Telfort komt met een datalimiet voor mobiele abonnementen. Voorheen was er sprake van een Fair Use Policy (FUP), maar nu komt het bedrijf met harde limieten. Tegelijkertijd worden snelheden en prijzen veranderd

Telfort bood eerder twee databundels: een langzame variant met een snelheid 768 Kbps downstream en 384 Kbps upstream voor € 9,95 per maand, of snellere bundel met een maximale snelheid van 1,5 Mbps downstream en 384 Kbps upstream voor € 14,95 per maand. Daar komen nu drie bundels voor in de plaats, met een datalimiet. Ga je hier overheen, dan moet je bijbetalen.

Nieuwe bundels

Het goedkoopste abonnement is Telfort Surf & Mail 200MB voor € 6,95 per maand. Deze abonnementsvorm heeft een maximale snelheid van 1 Mbps. Telfort Surf & Mail 1GB heb je voor € 10,95 per maand. De maximale snelheid is dan 3,6 Mbps. Het duurste abonnement is Telfort Surf & mail 1,5 GB voor € 15,95 per maand. Dit abonnement heeft ook een maximale snelheid van 3,6 Mbps. De datalimieten gelden alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees kunnen hun internetbundel met FUP houden.



Praat mee over dit artikel