BlackBerry Bold Touch officieus gelanceerd


BlackBerry publiceerde dit weekend de Bold Touch op haar website. Die stap werd iets te snel gezet, want het toestel is inmiddels weer van de website van het Canadese bedrijf verwijderd.

De publicatie van het toestel op de website van BlackBerry is zeer waarschijnlijk de opmaat voor de officiële lancering van de Bold Touch. Die wordt nog deze week verwacht op het BlackBerry World-evenement, dat wordt gehouden in de stad Orlando in de VS. Naast de Bold Touch worden op die bijeenkomst geen andere nieuwe toestellen verwacht. De Bold Touch, heeft, zoals de naam zegt, een touchscreen, gecombineerd met de klassieke BlackBerry

Bold Touch

Tegelijkertijd kondigde RIM aan dat de nieuwe versie van het besturingssysteem BlackBerry OS versienummer 7 mee zal krijgen. Het gaat hier niet om een QNX gebaseerd OS, maar 'gewoon' om BlackBerry OS 6.1 dat bij nader inzien een hoger versienummer meekrijgt. Het OS van de BlackBerry PlayBook, dat te zijner tijd ook naar de smartphones van het Canadese bedrijf zal komen, zal nu waarschijnlijk als BlackBerry OS 8 op de markt komen.

Bron: Crackberry.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel