Eerste hands-on videobeelden BlackBerry Bold Touch 9930

· 3 reacties


We hebben de eerste hands-on beelden van de BlackBerry Bold Touch 9930 voor je! In de korte video wordt het touchscreen uitvoerig getest, en dat ziet er alvast veelbelovend uit.

De afgelopen weken druppelden er nieuwe beelden en demonstratievideos van de Blackberry Bold Touch 9930 binnen. Vandaag hebben we de eerste echte hands-on video voor je. In de video wordt het touchscherm van de nieuwe Bold gedemonstreerd. De Bold Touch 9930 heeft een nieuw format, waarin het volledige QWERTY-toetsenbord waarmee BlackBerry zo beroemd is geworden, aangevuld wordt met een touchscreen. We zagen dit concept al eerder op de BlackBerry Torch 9800, een slider-telefoon. Nu komt de Canadese fabrikant ook met een monoblock-toestel met volledig toetsenbord en touchscreen.

Uit de video valt op te maken dat dit een goed werkend scherm is geworden. Het reageert snel en accuraat en aan de weergavehelderheid lijkt niets ingeleverd te zijn. Het valt meteen op dat de gebruiker voor het teruggaan in menu’s automatisch de hardwarematige knop gebruikt. Dit ziet er uit als een vlot werkende combinatie.

Bron: BBLeaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel