Apple-medewerkers lezen uit het Evangelie van Steve Jobs

· 1 reactie


Apple heeft een academie opgezet, waar jonge talentvolle medewerkers leren hoe ze in de toekomst goede beslissingen kunnen maken. Belangrijkste element is het bestuderen van recente beslissingen van Steve Jobs.

Sinds de terugkomst van Jobs bij Apple in 1997 gaat het crescendo met het Amerikaanse bedrijf. De ontwikkeling van de iPod, iPhone en iPad waren een succes, die er voor gezorgd heeft dat de merknaam Apple anno 2011 meer waard is dan de merknaam Google. De keuzes die Jobs maakte zijn essentieel geweest voor dat succes. Het bedrijf wil die kennis doorgeven, en heeft daarom in 2008 een klasje opgezet, waar grote namen uit de Amerikaanse wetenschap en de Apple-top les geven.

Nieuwe generatie

Een nieuwe generatie topmensen moet, met behulp van de opgedane kennis uit het bestuderen van de handeling van Steve Jobs in de toekomst het succes van Apple veilig stellen. Nu Steve Jobs wegens zijn gezondheid tijdelijk een stap teruggezet heeft, is het zaak om aan het tijdperk na hem te denken. Dat een dergelijke school voor de toekomstige Apple-top bestaat, was al langer bekend. Meer informatie werd deze week bekend dankzij een artikel in het tijdschrift Fortune.

Bron: Phonearena.comPraat mee over dit artikel