Eenvoudiger LG G4c mogelijk volgende maand in de winkel


LG gaat naast de G4 ook een eenvoudiger variant aankondigen. En net als vorig jaar met de G3s wordt hij slechts een tikkeltje kleiner. De LG G4s (H525N) ligt mogelijk volgende maand al in de winkel.

De LG G4c wordt al enige tijd vermeld in een Nederlandse webshop maar die toont daarbij geen afbeeldingen of specificaties. Deze Duitse shop doet dat wel en daarmee wordt het direct een stuk interessanter en bovendien geloofwaardiger. Qua ontwerp doet het toestel sterk denken aan de LG G4. Zo lijkt het toestel een licht gebogen beeldscherm te krijgen en ook de indeling van de achterkant vertoont gelijkenissen.

LG G4c
De eenvoudiger LG G4c

Alleen lijkt de G4c een achterkant van plastic te krijgen. Bij de G4 bestaat de keuze nog uit keramiek en leer. Het toestel krijgt verder een 5 inch groot IPS-scherm mee met een HD-resolutie (1.280 bij 720 pixels). Of het hier ook om een Quantum-scherm gaat zoals bij de G4 moet nog maar blijken. Ook de gekozen processor past bij een mid-range telefoon. Het gaat om een Snapdragon 410, dat is een quad-core exemplaar met een 64-bits ontwerp. Er is gelukkig ondersteuning voor 4G internet en achterop treffen we een 8 megapixel camera aan. Voorop zit een degelijke 5 megapixel selfiecamera. De ingebouwde batterij doet vrij fors aan; 2.540 mAh. Prijzen van de LG G4c ligt rond de 280 euro. Verwacht hem in de kleuren wit, zilver en goud.

Bron: Winfuture.de


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel