Promotiemateriaal toont gebogen Samsung Gear Fit2


Samsung's volgende fitness tracker staat in de startblokken en lijkt nu al een valse start te hebben gemaakt. Z'n promotiemateriaal ligt namelijk op straat en toont naast het apparaat ook enkele functionaliteiten.

Een verrassing is de Gear Fit2 (of Fit 2) niet meer. We zagen de opvolger van de Gear Fit al diverse malen voorbijkomen waaronder in drie verschillende kleuren. Nog steeds lijkt de Fit2 een smal polsbandje met gebogen kleurenscherm en waarmee je hem ook bedient. Nieuw is de hartslagmeter, getuige een schermafbeelding. Ook zien we een route die iemand gelopen heeft. Of hiermee bevestigd is dat de Samsung Gear Fit2 ook een GPS-tracker aan boord heeft is nog onbekend. Mogelijk wordt die informatie verzameld door een koppeling met een Galaxy-smartphone.

Samsung Gear Fit2 promo-materiaal

In deze nieuwe foto's zien we de Fit2 in het roze, blauw en zwart. Niet geheel toevallig zagen we dezelfde 3 kleuren eerder al voorbijkomen in een lek van beroepslekker @evleaks. Andere geruchten vertellen ons juist iets meer over de lancering van het fitnessmaatje. Mogelijk gebeurt dit ergens rond juni. Eerder lekte ook al de IconX uit wat een fitness headset is met ingebouwde muziekspeler. Het is niet ondenkbaar dat beide fitnessproducten gelijktijdig gelanceerd worden. Natuurlijk blijven we dat voor je in de gaten houden.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Gear Fit

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Gear Fit


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel