Sony Ericsson hint op Facebook op twee nieuwe toestellen


Sony Ericsson is gestart met een Facebook-actie, waarbij de winnaar 10 toestellen krijgt om uit te delen aan vrienden en familie. Om mee te doen moet je fan worden van het Japans/Zweedse merk op Facebook.

De toestellen op de afbeelding zijn nog niet eerder naar buiten gebracht. Namen van de toestellen worden niet gegeven. Wel is duidelijk dat één van deze telefoons een Walkman-telefoon is. Het andere toestel is een Android-toestel met uitschuivend QWERTY-toetsenbord. Eerder lekte al uit dat er een nieuw Walkman-toestel aan te komen zat.

Nl nofan

Deelnemers zullen eerst gevraagd worden een simpele vraag te beantwoorden, waarna ze moeten uitleggen waarom ze de kans zouden moeten krijgen om de allereerste te zijn die een van de twee toestellen zou mogen reviewen. Twaalf gelukkige fans ontvangen vervolgens een telefoon en zal worden gevraagd een leuke videoreview van 45 seconden te ontwerpen. Vier van de beste videoreviews zullen vervolgens op Facebook terugkomen, waar andere fans hun favoriet zullen kiezen. De maker van de review die de meeste ‘likes’ krijgt, zal de hoofdprijs ontvangen: een set van nog eens 10 toestellen voor zijn / haar familie en vrienden.

Meedoen: Facebook.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel