Sony Ericsson kondigt tweetal Walkman-telefoons aan


De Sony Ericsson Zylo en Spiro zijn typische Walkman telefoons waarmee Sony Ericsson een betaalbaar product op de markt brengt met communicatie en entertainment eigenschappen.

Je zou het haast vergeten in deze tijd waarin telefoons steeds meer kunnen; mensen die gewoon willen bellen met een telefoon. Nou kunnen de nieuwe Sony Ericsson Zylo en Spiro wel wat meer dan dat alleen, maar lekker eenvoudig zijn ze wel.

Sony Ericsson Zylo
Sony Ericsson Zylo

Zo staan de Zylo en Spiro in contact met sociale netwerken als Twitter, Facebook en Hyves en bieden ze die typische Sony Ericsson Walkman functies aan zoals de TrackID muziekherkenning dat in 2009 maar liefst 129 miljoen maal gebruikt is. Beide toestellen zijn ontworpen via de 'human curvature' filosofie dat Sony Ericsson eerder ook bij de X10 toepaste.

High Definition FLAC

De Zylo en Spiro zijn extra speciaal vanwege de muziekcompressietechniek FLAC die op beide toestellen zijn debuut maakt. High Definition FLAC is een open source lossless audio codec die een ongekende hoge geluidskwaliteit biedt. Muziekbestanden worden tot zo'n 50 á 60 procent gecomprimeerd zonder in te boeten op kwaliteit.

Sony Ericsson Spiro
Sony Ericsson Spiro

De Sony Ericsson Spiro is een 2 megapixel camera slider met ingebouwde FM radio ontvanger met RDS. De Zylo is net als de Spiro een slider maar dan met een 3.2 megapixel camera. Beide toestellen zijn voorzien van een QVGA resolutie beeldscherm. Vreemd is dat alleen de eenvoudiger Spiro beschikt over een 3.5 mm audio jack aansluiting. De Zylo en Spiro zijn vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar.


Prijsvergelijker Sony Ericsson Zylo

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Zylo


Prijsvergelijker Sony Ericsson Spiro

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Spiro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel