Nokia's met Windows Phone 7 toch in 2011?

· 2 reacties


Hoewel Nokia officieel geen uitspraken heeft gedaan over de lancering van de eerste toestellen met Windows Phone 7, was de verwachting dat die toestellen pas in 2012 zouden komen.

Een bron bij een Russiche provider weet echter te melden dat de Finse mobieltjesfabrikant al in 2011 Windows Phone 7-toestellen denkt te kunnen leveren. Stephen Elop, de directeur van Nokia, heeft al eerder de hoop uitgesproken nog dit jaar de eerste toestellen met het OS van de softwaregigant uit Redmond op de markt te kunnen brengen, maar woordvoerders van het merk lieten al weten dat 2012 en realistischer verwachting is.

Sviaznoj

De Russische mobiele operator Sviaznoj is naar eigen zeggen een belangrijke partner van Nokia in Rusland. Het bedrijf heeft bevestiging gekregen van Nokia dat voor het eind van dit jaar de eerste toestellen met Windows Phone 7 uit kan leveren. Het zou betekenen dat voor die tijd een update voor Windows Phone 7 uit is die ervoor zorgt dat het systeem meer talen ondersteunt dan nu het geval is, want Russisch is op dit moment nog niet opgenomen in het OS.

Bron: Wmpoweruser.com



Praat mee over dit artikel