Dell Streak Pro gelekt


Nieuwe foto's laten het uiterlijk van de nog onaangekondigde Dell Streak Pro zien. De afbeeldingen doken op bij Tweakers. De 10 inch-tablet draait op Android 3.1 Honeycomb.

Daarnaast werden enkele specificaties van de tablet, die in juni op de markt zou komen, bekend. De processor in de tablet is de Nvidia Tegra 2, die ook in veel andere tablets te vinden is. In tegenstelling tot eerdere geruchten gebruikt Dell geen Tegra 2 met een kloksnelheid van 1,2 GHz. In plaats daarvan zou nu gekozen zijn voor een iets bescheidener processor die op 1 GHz draait.

1305724808

Dell had tot nu toe weinig succes met tablets. De Streak, die als tablet verkocht wordt, maar met een scherm van 5 inch eerder lijkt op een fors uitgevallen smartphone, had weinig succes. Met de Streak Pro betreedt het merk een volle markt. Meerdere fabrikanten kwamen al met Honeycomb-tablets, zoals Samsung, LG en Motorola. Dell wil zich ondermeer onderscheiden door de mogelijkheid te bieden om de kleur van achterkant van de tablet door de consument te laten kiezen.

Bron: Tweakers.net



Praat mee over dit artikel