“Samsung Galaxy Tab S2 krijgt achterkant van glas”


Uit een nieuwe render van de Samsung Galaxy Tab S2 blijkt dat de tablet niet alleen een rand van metaal krijgt maar tevens een achterkant van glas. Hiermee doet het ontwerp sterk denken aan de Galaxy S6 die juist hierdoor goed ontvangen werd.

En waarom zal dit dan ook niet werken voor tablets? Samsung lijkt dus ook de tablet-lijn te voorzien van een geheel nieuw uiterlijk. Uit een eerder opgedoken render bleek al dat de opvolger van de Galaxy Tab S een metalen zijkant krijgt en een dikte van maximaal 5,9 millimeter. Hiermee zal vooral de concurrentie aangegaan worden met de Apple iPad Air 2.

Samsung Galaxy Tab S2 glass rear

Volgens andere geruchten krijgt de Galaxy Tab S2 een eigen gebakken 64-bits processor met minstens 3 GB aan werkgeheugen. Het scherm zal uitkomen op 9,7 inch en kent een verhouding van 4 staat op 3. Het apparaat zal draaien onder Android 5.0 Lollipop. Naast dit model komt er ook een kleinere 8 inch variant van uit. Tot slot is het goed om te vermelden dat het hier niet om de echte renders van Samsung gaat maar om tekeningen op basis van geruchten. Er kan dus nog het een en ander veranderen.

Bron: NoWhereElse


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Tab S 10.5
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
16 GB Titanium Bronze Refurbished
€ 115,99 € 119,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Tab S 10.5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel