Verklapt Microsoft nieuwe Full HD-resolutie Windows Phone 8?

· 1 reactie


Microsoft heeft een nieuwe versie van Facebook uitgebracht. Alhoewel dat al nieuwswaardig genoeg is lijkt het erop dat ze hiermee ook een nieuwe feature van Windows Phone 8 verklappen; Full HD ondersteuning.

Het maximale wat Windows Phone 8 momenteel ondersteunt is 1280 x 768 pixels oftewel WXGA. En alhoewel dat er prima uitziet op bijvoorbeeld de Lumia 920, is het niet zoveel als waar de concurrentie momenteel mee komt.

Windows Phone 8 resolutions
Nu en straks

En dat zou bijvoorbeeld voor Nokia een probleem kunnen zijn dat toch al moeite heeft aansluiting te vinden bij Android. Wellicht zijn Windows Phone's met Full HD dichterbij dan we denken want de screenshots die Microsoft bij de nieuwe Facebook Beta toont laten iets merkwaardigs zien. Het is iemand namelijk opgevallen dan de statusbalk kleiner is dan nu het geval is.

Conclusie zou zijn dat er een nieuwe resolutie aan komt, maar het kan ook om een foutje gaan. Wij sluiten niets uit vooral niet omdat Nokia op 14 mei met nieuwe Lumia's komt. Ondersteuning voor Full HD, alsmede quadcore-ondersteuning, werd eerder al genoemd als mogelijke nieuwe functies voor Windows Phone 8 dankzij de zogenaamde GDR3-update.

Bron: Wmpoweruser.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel