Is dit het frontje van de nieuwe iPhone 5?


We zijn geneigd "nee" te zeggen omdat dit soort frontjes in het verleden vaak vals bleken te zijn. Het strookt echter wel met eerdere geruchten over een groter Retina-scherm van rond de vier inch.

De afbeelding rolde binnen op de redactie van Apple-blog MacRumors en was afkomstig van een niet bij naam genoemde bron. Vermoedelijk gaat het om een toeleverancier of onderdelenboer. Saillant detail is dat de opening 4,1 inch groot is. Dit hoeft niet te betekenen dat het scherm ook op die schermdiagonaal uitkomt, de opening is altijd iets groter dan het daadwerkelijke scherm.

New iPhone 5 front

Dezelfde leverancier beschikt over afbeeldingen over beide cameras. Volgens MacRumors wijken deze wel af van de huidige iPhone 4S maar laat het nog wel wat ruimte over voor speculatie. Doorgaans lekken individuele onderdelen uit voor de aankondiging van nieuwe iPhone's. Zo werd in het verleden al eens de iPhone 4S samengesteld uit deze uitgelekte onderdelen nog voor diens officiële aankondiging. Of ze het deze keer ook bij het juiste eind hebben is nog maar de vraag. Zo bleken geruchten over de opvolger van de iPhone 4 vals waarna veel hoesjesfabrikanten het schip in gingen die al op grote schaal hoesjes hadden vervaardigd.

Bron: MacRumors.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 4S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 4S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel