Ook Reuters en Bloomberg scharen zich achter 4 inch iPhone-geruchten


Nadat eerder The Wall Street Journal melde dat Apple voor de volgende generatie iPhone een scherm van 4 inch gaat gebruiken, scharen nu ook Reuters en Bloomberg zich achter deze geruchten.

Terwijl concurrerende Android-fabrikanten inmiddels telefoon al uitrusten met 4,7 en 4,8 inch wordt het verschil met de 3,5 inch iPhone steeds groter. Geruchten over een iPhone met 4 inch scherm gaan al meer dan een jaar terug. Reden voor het opnieuw oplaaien van de geruchten is het doorgaans goed ingelichte Wall Street Journal. Inmiddels melden ook Reuters en Bloomberg soortgelijke berichten, wederom media met goed ingelichte bronnen dichtbij het erg gesloten Apple.

iPhone 4 inch vs iPhone 4S
4 inch iPhone mockup

Volgens Bloomberg zou oud topman wijlen Jobs persoonlijk betrokken zijn geweest bij het ontwerpproces. De nieuwe iPhone zou breken met het huidige ontwerp om ruimte te kunnen bieden aan het grotere scherm.

iPhone Nano?

Ook Reuters meldt dat Apple een 4 inch iPhone aan het ontwikkelen is. Het zou zelfs al begonnen zijn met het plaatsen van orders bij Aziatische toeleveranciers. De nieuwe iPhone wordt voor het einde van het jaar verwacht. De overstap naar 4 inch voedt tevens geruchten van een op handen zijnde iPhone Nano die met de bekende 3,5 inch blijft werken.

Afbeelding: Macrumors.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 4S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 4S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel