Telfort-klant kan ongebruikte data en belminuten meenemen


Telfort kondigt nieuwe mobiele abonnementen aan waarmee klanten ongebruikte MB's en belminuten kunnen meenemen naar de volgende maand. Vanaf nu zijn belminuten en data drie maanden geldig.

Het niet kunnen meenemen van ongebruikte belminuten en data was consumenten lange tijd een doorn in het oog. Ook de Consumentenbond en zelfs de Tweede Kamer hebben zich hard gemaakt voor de 'vreemde' regel dat belminuten en data doorgaans maar één maand houdbaar is. Telfort luistert nu naar die kritiek en verandert de regels. Vanaf nu zijn overgebleven belminuten en MB's drie maand houdbaar. Dat geldt dan wel alleen voor nieuwe abonnementen.

Telfort mobiel

Telfort benadrukt in een persbericht dat bellen binnen Nederland na 10 minuten nog steeds gratis is en ook sms'en is gratis. Los van deze maatregel wordt ook het 4G-internet sneller bij Telfort. De maximale downloadsnelheid gaat voor alle klanten van een 4G-bundel omhoog naar 150 Mbit/s. In de praktijk zal dit echter een snelheid van 20 Mbit/s bedragen. Bij T-Mobile was het trouwens al langer mogelijk om belminuten en MB's mee te nemen naar de volgende maand.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel