OnePlus rolt Android Pie-update naar OnePlus 3 en 3T uit


Ze werden 3 jaar geleden aangekondigd, in telefoonbegrippen is dat een eeuwigheid. Toch rolt OnePlus een nieuwe Android-versie uit naar de in 2016 uitgekomen OnePlus 3 en OnePlus 3T.

Volgens OnePlus zijn er nog voldoende gebruikers met een OnePlus 3 of OnePlus 3T waardoor een update erg welkom is. Het toestel draaide hiervoor Android 8.0, versie 8.1 werd overgeslagen. Oorspronkelijk kwamen beiden uit met Android 6.0 Marshmallow. OnePlus is hiermee één van de weinige Android-fabrikanten die ook relatief oude modellen actief onderhoudt.

OnePlus 3T
De OnePlus 3T

Met de update naar Android 9 Pie krijgen gebruikers een geheel nieuwe interface die past bij Pie met gesture-bediening. Ook de andere nieuwe functies die in Pie zitten komen hiermee naar de 3 en 3T waaronder Do Not Disturb, Google Lens en verbeterde notificaties. Gebruikers kunnen de update vanzelf op het toestel tegemoet zien.

Nieuwste generatie inmiddels verkrijgbaar

Niet lang geleden kondigde OnePlus haar nieuwste vlaggenschepen aan; de OnePlus 7 en 7 Pro. Of het hiermee afstapt van de zogenaamde -T modellen is nog onduidelijk. Wie nu al met de OnePlus 7 Pro wil spelen; hij is inmiddels verkrijgbaar in Nederland. Het is OnePlus' eerste smartphone met een volledig randloos scherm zonder inkeping. Hiervoor is de selfiecamera in de behuizing verwerkt.


Prijsvergelijker OnePlus 7 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
8 GB/256 GB Mirror Grey Refurbished
€ 244,99 € 248,98   Bekijk
Amazon
8 GB/256 GB Almond
€ 665,65 € 665,65   Bekijk
bol.com Partner
8 GB/256 GB Almond
€ 671,48 € 671,48   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 7 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel