Sony komt met roze Xperia Z5 Premium


Altijd al een roze smartphone willen hebben met een 4K-scherm? Dat komt uit want Sony komt met een speciale Cherry Pink-uitvoering van de Z5 Premium.

Deze vrouwelijke variant van de Z5 Premium is momenteel alleen nog in China te koop maar het is niet ondenkbaar dat ook wij hem hier op termijn in de winkels zullen aantreffen. Roze hoort er nou eenmaal net zo bij als als wit, zwart en goud. Eerder al bracht Sony een roze uitvoering uit van de Z5. Ook die moet hier nog uitkomen.

Sony Xperia Z5 Premium Cherry Pink

De Xperia Z5 Premium is de allereerste smartphone met een 4K-scherm. Door dit extreme aantal pixels komt de pixeldichtheid boven de 800 uit. Ter vergelijking; smartphones met 2K-schermen hebben een aantal van rond de 550 wat al ontzettend hoog is. Beelden zijn kraakhelder, zelfs van extreem dichtbij. Al betwijfelen we het dat mensen het verschil met het blote oog kunnen waarnemen. Ook bijzonder aan de Z5 Premium is z'n achterkant. Die is spiegelend en daardoor ideaal om je make-up mee bij te werken. We snappen dus waarom Sony juist dit model in een roze variant uitbrengt. Mochten we de roze uitvoering in een Nederlandse winkel tegenkomen dan zullen we die zeker gaan vermelden.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel