Vietnamese site claimt bezit video Samsung Galaxy S3

· 3 reacties


Er gaat geen dag voorbij zonder een Galaxy S3 gerucht, dus ook vandaag niet. Ditmaal is het een Vietnamese site dat claimt videobeelden te hebben waarop de Galaxy S III te zien is. Kijk en oordeel zelf of dit the real deal is.

Het toestel op de beelden lijkt inderdaad op een Galaxy-telefoon, of het ook daadwerkelijk de Galaxy S3 is valt nog maar te bezien. De bron denkt van wel omdat op onderdelen duidelijk "Galaxy S3" staat geschreven. Overigens staat daar ook dat het om een "Sample Prototype" gaat. Het zou dus zomaar kunnen dat Samsung later besloten heeft van de S3 een hele andere telefoon te maken.

Het exemplaar wat Tinhte in bezit heeft beschikt over een 1,4 GHz quadcore Exynos-processor, Mali-400 GPU en een 2050 mAh batterij. Het scherm zou meet 4.6 inch in diameter en telt 1184 bij 720 pixels. Het gaat hier om het eerste Super AMOLED beeldscherm van Samsung met een hoge resolutie (720p) zonder Pentile-indeling. Iets waar we erg naar uit kijken. Grootste teleurstelling lijkt de camera te zijn die 'slechts' 8 megapixel is. Wees echter niet ongerust, als de beelden al authentiek zijn dan gaat het hier hoogst vermoedelijk om een vroeg prototype. Al lijkt de achterzijde wel op het exemplaar wat Gizmodo eerder in handen had.

Opvallend is de gebruikte codenaam 'GT-i9300' waarvan verwacht wordt dat deze toebehoord aan de nog aan te kondigen Galaxy M. Neem alles dus met de nodige hoeveelheid zout en wacht vooral tot 3 mei wanneer Samsung zelf de Galaxy S III aankondigt.

Bron: Tinhte.vn


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel