Nieuwe afbeelding van onbekend Samsung-toestel gelekt


Een onbekend Samsung-toestel is op de gevoelige plaat vastgelegd. Naar verluidt gaat het hier om het model met de codenaam i9300. Volgens sommigen is dit toestel het nieuwe Android-topmodel Galaxy S III.

We zagen al eerder afbeeldingen van een smartphone die de nieuwe S III zou zijn. De nieuwe afbeelding is afkomstig uit Brazilië. Volgens het Amerikaans blog The Verge is het toestel op de foto niét de Galaxy S III. Het blijft dan de vraag welk toestel we hier wél zien. Mogelijk gaat het om een prototype dat Samsung gebruikte bij de ontwikkeling van het nieuwe topmodel, maar voor hetzelfde geld heeft The Verge ongelijk, en kijken we hier wel naar de opvolger van het bestverkochte Android-toestel van 2011.

Original

De Galaxy S III van Samsung wordt gepresenteerd op 3 mei in Londen. Pas dan zullen we weten hoe het toestel er écht uitziet. Naar verluidt heeft de nieuwe Android-telefoon van Samsung een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Daarnaast zou het toestel voorzien zijn van een quadcore-processor die door de Koreanen in eigen huis ontwikkeld is.

Bron: Gizmodo.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel