Metalen HTC One S9 in Duitsland aangekondigd


Wie dacht dat met de komst van de HTC 10 een einde was gekomen aan de One-serie heeft het mis. In Duitsland werd zojuist de One S9 aan de HTC-website toegevoegd; een metalen middenklasser met nette specificaties.

De HTC One S9 lijkt een prima alternatief voor de HTC 10 maar wie toch naar voren gerichte stereo speakers wil. Op cameragebied is er gekozen voor een 13 megapixel exemplaar met optische beeldstabilisatie en een speciale Pro-modus. Met deze modus schiet je foto's in het RAW-formaat. Ook de videomodus kent een extra optie; hyperlapse waarmee je video versneld en zonder schokken kunt afspelen.

HTC One S9 met Android Marshmallow

De One S9 lijkt qua uiterlijk meer op de opvolger van de One M9 dan de 10 dat doet. Wel is het toestel dankzij z'n MediaTek Helio X10 en 2 GB aan RAM-werkgeheugen een stuk minder krachtiger. Mogelijk zien we dat ook terug in de prijs al moeten we nog even geduld hebben voordat we die weten. HTC maakt er op haar website namelijk nergens melding van. De vraag is ook of wij de S9 hier in Nederland zullen aantreffen. Mogelijk volgt het toestel later hier alsnog als import. We zullen alle Nederlandse webshops wat dat betreft nauwgezet voor je in de gaten houden.


Prijsvergelijker HTC One S9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One S9


Prijsvergelijker HTC 10

Toon alle aanbiedingen van de HTC 10


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel