Honor 6 en Holly dag lang flink in prijs verlaagd


Honor gaat een dag lang stunten met de prijs van de Honor 6 en de Holly. De Holly kost een dag lang geen 128 maar slechts 99 euro terwijl de Honor 6 in plaats van 299 voor 269 euro over de toonbank gaat.

Honor is de prijsvechter van Huawei en bracht al enkele scherp geprijsde smartphones uit. Enkele telefoons worden nog goedkoper, althans vandaag op 8 april 2015. De prijs van de Honor Holly en Honor 6 gaat namelijk met zo'n 30 euro naar beneden. Niet overal maar wij vertellen je graag waar wel.

Honor Holly
Honor Holly

Honor heeft een deal met Belsimpel voor als het gaat om de Honor Holly. Zij verkopen een exemplaar alleen vandaag voor slechts 99 euro. Geen gek bedrag voor een 5 inch grote Android-smartphone met quad-core processor en 8 megapixel camera. Honor stuntte al eerder met de prijs, zo ging de oorspronkelijke verkoopprijs naar beneden als er veel belangstelling was.

Honor 6
Honor 6

Niet alleen de Holly krijgt een tijdelijke prijsverlaging, ook de Honor 6 kan rekenen op een lager prijskaartje. Studentmobiel.nl biedt al voor 269 euro een exemplaar aan. Dit toestel is wat meer premium en kent uitgebreidere specs. Denk aan een octa-core processor en een 5 megapixel selfiecamera. We hebben de Honor 6 enige tijd geleden uitgebreid gereviewd. Van beide modellen geldt; alleen vandaag is de prijsverlaging van kracht. Daarna betaal je weer gewoon de normale prijs. Wees er dus snel bij.


Prijsvergelijker Honor Holly

Toon alle aanbiedingen van de Honor Holly


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel