Nieuwe Honor Holly krijgt lagere verkoopprijs bij veel belangstelling


Honor, het budgetmerk van Huawei, bestaat 100 dagen en dat wordt gevierd met de introductie van een nieuw instapmodel. De Honor Holly komt ook gewoon in Nederland uit maar onduidelijk is nog hoeveel die gaat kosten. Dat is afhankelijk van de interesse.

De prijs van de Honor Holly bedraagt in eerste instantie 139,99 euro. Echter, hoe meer mensen zich registeren via www.hihonor.com/pricehacker hoe lager de uiteindelijke prijs zal zijn. Een registratie betekent overigens niet meteen de verplichting om een Holly aan te schaffen. De uiteindelijke verkoopprijs wordt op 23 februari bekend gemaakt. Overigens geldt die verlaagde prijs maar voor een beperkt aantal exemplaren en voor een duur van 4 dagen. Daarna is de oude prijs weer van kracht.

Honor Holly
De Honor Holly

De Honor Holly zelf is een nieuw instapmodel met een 5 inch groot IPS-scherm en een HD-resolutie. De processor telt vier kernen die op maximaal 1,3 GHz draaien en er is 1 GB aan werkgeheugen. De camera kent een 8 megapixel resolutie en er is een 2 megapixel selfiecamera aanwezig. De Holly krijgt een 2.000 mAh grote batterij mee en kent bovendien een Dual SIM-slot. Op het toestel is Huawei's eigen EMUI 3.0-schil te vinden waardoor het vooral voor Huawei-klanten erg vertrouwd uitziet. De Honor Holly ligt vanaf 23 februari in de winkel.

Hulp van het publiek

Fabrikanten verzinnen telkens nieuwe manieren om het publiek te betrekken en interesse te wekken. Bekendste is natuurlijk de lange rijen voor de Apple Store voor de lancering van een nieuwe iDevice. Ook daar is persoonlijk financieel gewin aan de orde omdat die exemplaren meestal voor meer geld wordt doorverkocht. En ook Samsung gebruikte onlangs de interesse van het publiek bij de introductie van de Galaxy Note Edge in Duitsland. Daar werd het toestel alleen op de markt gebracht bij voldoende interesse. Die kwam er en dat bewoog Samsung om de Edge daar uiteindelijk uit te brengen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel