Specificaties Motorola Moto E32 vertellen meer over nieuw instapmodel


Nadat eerder al beeldmateriaal van hem opdook is het nu de beurt aan z'n specificaties. Deze informatie in combinatie met nieuwe afbeeldingen vertellen ons meer over dit nieuwe instapmodel.

Onderstaande informatie van de E32 hebben we te danken aan Nils Ahrensmeier. Waar hij ze vandaan getrommeld heeft weten we niet maar we zijn hem wel dankbaar. Van de Moto E32 komen tenminste twee kleuruitvoeringen, opvallend beiden in het blauw waarvan één iets lichter is dan hier weergegeven.

Motorola Moto E32 in Blue
Instap Moto E32 in het blauw

Nils denkt verder te weten wat de specificaties van het toestel worden. In dit lijstje valt vooral Android 11 op, inmiddels is Android 12 al uit en Motorola past het zelfs al toe op nieuw aangekondigde telefoons zoals de edge 30. Maar zolang het toestel nog niet officieel is aangekondigd kan alles gebeuren.

  • Afmetingen en gewicht: 163,95 x 74,9 x 8,49 millimeter, 184 gram
  • Beeldscherm: 6,5 inch HD+ 90Hz
  • Camera's: 16 + 2 + 2 MP achter, 8MP voor
  • Processor: UniSOC T606
  • Geheugen: 4GB RAM / 64GB opslaggeheugen + geheugenkaartslot
  • Besturingssysteem: Android 11
  • Batterij: 5000 mAh, 18W snelladen

Vooral de processorkeuze verklapt dat we hier te maken hebben met een instapmodel. Dat is niet verwonderlijk want de Moto E-serie geldt al een instapserie met bijbehorende lage prijzen. Wanneer moederbedrijf Lenovo deze Motorola Moto E32 officieel aankondigt is nog even afwachten, al het lijkt er inmiddels wel sterk op dat hij een wereldwijde lancering krijgt.


Prijsvergelijker Motorola Moto E32
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Grey
€ 139,99 € 139,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto E32


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel