HTC Flyer krijgt Honeycomb-update


Voor velen was het een teleurstelling dat de HTC Flyer in eerste instantie met Gingerbread uitgerust zou worden en niet met Android's tabletversie Honeycomb. Gelukkig komt er een update zo bevestigd HTC.

Deze mededeling wordt bevestigd door Ruud Kerstjens van HTC gisteren tijdens de TeleVisie 2011 in Nieuwegein. Eerder al werd bekend dat er naast een WiFi+3G-versie ook een WiFi-only-versie van de Flyer komt.

HTC Flyer sim slot

HTC maakt voor de Flyer trouwens geen gebruik van een microsim zoals we bij anderen zien, maar van de reguliere simkaart. Om deze te plaatsen schuif je de plastic bovenkant van het apparaat af. Hier is trouwens ook de geheugenkaartslot te vinden.

Duur

De HTC Flyer ligt vanaf mei in de winkel. De versie met WiFi+3G kost ongeveer 650 EURO terwijl voor de WiFi-only net geen 600 EURO betaald moet worden. HTC's tablet is hiermee niet goedkoop te noemen. Tablets van de concurrentie zijn meer betaalbaar en beschikken doorgaans over een groter scherm. Het is dus maar de vraag of consumenten extra geld willen neerleggen voor de pen-toevoeging.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel