Onofficiële Nokia N8 uitvoerig gepreviewed

· 5 reacties


Het Russische Mobile-Review heeft de nog onofficiële Nokia N8 met Symbian^3 te pakken weten te krijgen en hebben hem aan een grondige test onderworpen. We willen niet teveel verklappen maar de N8 krijgt het flink te verduren.

Erg als een verrassing komt de review niet, want het toestel lekte eerder al uit. Veel informatie is daarom al bekend. Toch is het verslag interessant omdat we de Nokia N8 eens kunnen leggen naast flagships van Android en Apple.

Nokia N8

Voor iedereen die de schermafbeeldingen van de N8 bekijkt zal zich afvragen wat nou precies het grote verschil is tussen het huidige en Symbian en Symbian^3? Dat is er op het eerste gezicht bijna niet. En dan te bedenken dat Symbian^2 door Nokia overgeslagen wordt. Sterker nog, de beoogde release in Q2 is uitgesteld naar het derde kwartaal.

Nokia N8

Wie de moeite neemt om naast de afbeeldingen ook het verhaal van Mobile-Review te lezen kan haast z'n teleurstelling niet onderdrukken. Het geheel is overall best oké, maar zou wat dat betreft ook in 2007 uitgebracht zijn. Er is, naast het hardware-plaatje, geen vooruitgang. Het is nog maar de vraag hoe de Nokia N8 zich staande weet te houden tegenover flagship-toestellen van andere merken.

Bron: Mobile-Review


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel