Nog meer onofficiële Nokia's; N87 en N98?


Nieuwe informatie over de eerde opgedoken N87 12MP lijkt bekend te zijn geworden. Net als een afbeelding van wat lijkt op de opvolger van de N97, maar of het ook écht de N98 is?

Neem onderstaande met een korreltje zout, maar we willen het je niet onthouden. We beginnen even met meer informatie over wat de opvolger moet worden van Nokia's enige 8 megapixel schieter; de N86 8MP. En sinds de geruchten gaan over een 12 megapixel camera is een naam snel verzonnen: Nokia N87 12MP. Codenaam zou op dit moment 'Vasco' zijn.

Nokia N87 12MP
Nokia N87?

Er is nu meer info opgedoken over zijn vermoedelijke specificaties. We sommen ze even voor je op; AMOLED capacitive touchscreen met een diameter van 3.7 inch, WiFi, GPS, HD video, FM radio ontvanger en transmitter, ARM Cortex 8 draaiend op 600 MHz en dus een 12 megapixel camera met xenon flitser. Dit toestel zou in zowel een 16 GB als 32 GB uitvoering beschikbaar komen. Interessant is verder dat de geruchten zijn dat dit toestel beschikt over een infrarood sensor om ook in het donker kiekjes te kunnen maken.

Nokia N87 12MP cameraNokia N87 12MP touchscreen
Nokia N87 12MP specificaties?

Klinkt eea veel op de N8-00 waar we het eerder over hadden? Zou prima kunnen dat we het hier door de hoeveelheid geruchten over hetzelfde toestel hebben.

Nokia N98

Ja en dan nog een afbeelding van wat de opvolger moet worden van de N97. Het huidige vlaggenschip van Nokia stamt alweer uit december 2008 en is dus toe aan een geschikte opvolger.

Nokia N98

Volgens de geruchten beschikt dit toestel over een 4 inch groot touchscreen en heeft het net als de N97 een volledig toetsenbord die via Nokia's eigen unieke manier opengeschoven kan worden. Mocht een N98 daadwerkelijk aangekondigd worden volgende week, dan zitten we daar natuurlijk bovenop voor je!

Bron: Begeek.fr


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel