Apple introduceert 8 GB uitvoering van iPhone 5c


Zoals verwacht heeft Apple een kleinere 8 GB uitvoering van de iPhone 5c aangekondigd. Een persbericht is er (nog) niet aan gewijd maar het model staat inmiddels wel in de Apple Store.

En als we zeggen de Apple Store dan bedoelen we voorlopig alleen de Engelse winkel. Daar kost de 8 GB uitvoering 429 pond, omgerekend ruim 510 euro. Een slechte deal zo lijkt want hier kost de 16 GB uitvoering van de iPhone 5c momenteel 503 euro. Nu is de Apple Store altijd wat aan de hoge prijs dus mogelijk komen andere aanbieders met meer concurrerende bedragen.

Apple iPhone 5c 8GB

Opvallend is dat Apple nog steeds de iPhone 4S aanbiedt, ook in een 8 GB uitvoering. Weliswaar zijn beide toestellen door de lage opslagcapaciteit goedkoper in aanschaf, erg praktisch zijn ze niet. iOS 7.1 zelf neemt ongeveer 1,5 GB aan ruimte in waardoor je nog maar 6,5 GB aan ruimte over hebt voor apps, foto's en muziek. En eenvoudig ruimte bijplaatsen met microSD-geheugenkaartjes zit er helaas bij Apple niet bij. Bedenkt dus goed vooraf of je hier genoeg aan hebt.


Prijsvergelijker Apple iPhone 5C

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5C


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel