Cebit 2006; Nog een aantal uur te gaan


NieuweMobiel.NL zal aanwezig zijn op Cebit 2006, net zoals op 3GSM World Congress. We zullen iedereen vanaf de beurs informeren over de laatste introducties en producten.

Op Cebit 2006 verwachten we geen enorme hoeveelheid aan nieuwe producten die wel naar voren kwamen op 3GSM. Grote merken als Nokia zullen hun huidige portofolio tonen naast een aantal nieuwe demonstratis van DVB-H MobileTV en Nokia Lifeblog. Sony Ericsson zal haar producten tonen die afgelopen week geïntroduceerd zijn. Dit zijn onder andere de Sony Ericsson W950i Walkman smartphone en de Sony Ericsson K790/K800i Cyber-shot toestellen.

Andere merken zoals BenQ Mobile tonen de zeven modellen die vandaag geïntroduceerd zijn naast de zes andere toestellen. Samsung zal het huidige portofolio op de stand leggen inclusief vier nieuwe toestellen en de i310 8 GB harddisk smartphone. Ook zal er een nieuw toestel voor de Aziatische markt het levenslicht zien dat vele mensen zal verbazen.

Cebit Start 01Cebit Start 02Cebit Start 03

En Motorola dan? Dat is totaal onzeker, misschien zien we daarvan een aantal nieuwe producten, maar de verwachting is dat we niet enorm veel zullen zien. Hetzelfde geldt voor LG, Alcatel en Sagem welke al op 3GSM hun producten voor het komende jaar toonde.

Enkele providers zullen ook aanwezig zijn op Cebit om hun kant van het verhaal te vertellen. T-mobile zal samen met Nokia HSDPA lanceren en daarnaast een reeks met nieuwe modellen speciaal voor T-mobile tonen. Dit zijn onder andere de nieuwe Samsung Z400 en de T-mobile MDA Vario II. O2 en Vodafone zijn ook grote spelers op de beurs, maar wat ze precies laten zien is nu nog niet zeker.

Wanneer het laatste nieuws beschikbaar is, zal dit te lezen zijn op NieuweMobiel.NL. Gedurende de beurs zullen we live foto's en video's schieten van de nieuwste producten en deze dan online plaatsen. In de komende dagen/uren kunt u van ons een groot aantal nieuwe dingen verwachten, dus houdt de website in de gaten.



Praat mee over dit artikel