Sharp toont nieuwe 770SH op Cebit 2006


Tijdens de beurs heeft Sharp aan de wereld de nieuwe 770SH getoond. Dit toestel was niet het enige wat op de stand aanwezig was. Ook werden andere handige oplossingen en toestellen besproken.

De 770SH is een clamshell met een 1.9 inch QVGA TFT scherm (240 x 320 pixels), 1.3 Mpixel camera, muziek download, ondersteuning voor videogesprekken en video streaming via de available 3G/UMTS verbinding. Verder kunnen 500 contacten worden opgeslagen en is een MP3 speler, email client, 20 MB aan intern geheugenk, MicroSD geheugenkaart en de mogelijkheid tot opzetten van een Bluetooth en USB verbinding.

Het toestel zal samen met de V904, GX-29 en 550SH bij Vodafone verkrijgbaar zijn in de komende weken. Voor de volledige informatie en specificaties over deze nieuwe producten kijk dan bij de toestellen zelf. Verder zullen daar afbeeldingen en video's worden weergegeven die op Cebit 2006 gemaakt zijn.

Bekijk alle afbeeldingen en video's van de Sharp modellen via de Sharp merkenpagina.

Sharp impressie van Cebit 2006:

Sharp Cebit 01Sharp Cebit 02Sharp Cebit 03Sharp Cebit 04

Op de beurs toonde Sharp een aantal nieuwe producten en daarnaast een toestel dat de mogelijkheid bood om bepaalde kijkhoeken af te schermen. Hierdoor kan de gebruiker alleen genieten van wat op het scherm getoond wordt. Personen die mee willen kijken zullen een speciaal motief zien, maar niet de data die op het scherm zichtbaar is.

Sharp Cebit 05Sharp Cebit 06


Praat mee over dit artikel