Grote instapper de Sony Xperia E4 nu al te koop


De één maand geleden aangekondigde Sony Xperia E4 ligt nu al in de Nederlandse winkels. Het 5 inch grote instapmodel krijgt een wat afwijkend uiterlijk die volgens Sony nog steeds onder de bekende OmniBalance-stijl valt.

De Xperia E4 was de eerste Xperia-telefoon die Sony in 2015 aankondigde. Het gaat ondanks dat memorabele feit om een instapmodel met 5 inch groot beeldscherm. De Sony Xperia E4 lijkt ook wat boller dan andere Sony-telefoons. Dat komt mede door z'n behuizing van plastic in plaats van metaal. Dat helpt tevens om de kosten te drukken. De E4 kost namelijk los 'slechts' 129 euro.

Sony Xperia E4
De Sony Xperia E4

Net als veel andere Sony-telefoons beschikt de Xperia E4 over een batterij waarmee je met normaal gebruik toch al gauw twee dagen verder mee kunt. Dat is voor hedendaagse begrippen niet onaardig. Hierbij wordt je geholpen door de Stamina-modus waar ook de E4 mee is uitgerust. Iets waar de Sony Xperia E4 niet over beschikt is 4G, die eer is weggelegd voor de Xperia E4g. Ook die moet 129 euro los kosten maar wordt pas in april verwacht. Als 4G dus iets is waar je niet zonder kunt dan raden we je aan nog even te wachten. Voor alle andere E4-prijzen kun je terecht op de E4-aanbiedingenpagina.


Prijsvergelijker Sony Xperia E4

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia E4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel