Wil jij ook leren swingen als Tiger Woods?


Wie wil er nu niet kunnen swingen als Tiger Woods? Een golf-swing welteverstaan! Dat kan je nu leren met zijn nieuwe app voor de iPhone: "Tiger Woods My Swing".

Samen met Shotzoom en Apple heeft Tiger Woods een nieuwe app uitgebracht. De weinig elegant betitelde "Tigers Woods My Swing" app is een soort augmented-reality trainingstool en het werkt als volgt: je filmt je eigen swing via een autotimer of je vraagt iemand om je iPhone vast te houden. Daarna analyseert de app je swing tegenover die van Tiger zelf. Dit kan je daarna ook terug zien op een computer en de individuele swings worden opgeslagen met een gratis account op Golfshot.com.

My Swing
My Swing

Goed doel

De opbrengsten van de vrij dure app, 9,99 dollar, gaan naar Tigers stichting. Deze stichting richt zich op jeugd-projecten. Tiger Woods wil met apps zoals deze de aandacht weer vestigen op zijn golfkwaliteiten. Lange tijd was Woods in het nieuws met heel andere prestaties dan die op de golfbaan. Zijn rentree in de golf-wereld verloopt nog met de nodige moeite. De grootverdienende golfer heeft nog niet het niveau dat hij had voor zijn scheiding.

Bron: Phonearena.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel