Microsoft informeert over update Windows Phone

· 2 reacties


Microsoft heeft gebruikers van Windows Phone 7-toestellen meer informatie gegeven over updates voor hun toestel. Al enige tijd wachten eigenaren van een smartphone met het OS van Microsoft op enkele belangrijke verbeteringen.

De belangrijkste feature die met de 'NoDo'-update binnenkomt, is kopieren en plakken. Deze functie wordt ondersteund door alle grote mobiele besturingssystemen, maar ontbrak nog in Windows Phone 7. De update, die voor de meeste toestellen in april verwacht wordt, brengt daar verandering in.

Onvrede

Microsoft kom met de lijst ongeduldige gebruikers tegemoet. De updates laten langer op zich wachten dan aanvankelijk was beloofd, tot onvrede van velen. Een voorbereidende update, die er voor moest zorgen dat toestellen met Windows Phone 7 geschikt zijn voor de komende update, vernielde een aantal Samsung-toestellen, waarop deze update werd teruggetrokken.

Voor Nederlandse gebruikers biedt het overzicht van Microsoft weinig goed nieuws. Voor de Verenigde Staten is een update-kalender per toestel gemaakt, voor andere landen per operator, maar ons land staat daar niet tussen. De status van 'Open Market'-telefoons, waar de exemplaren die in ons land verkocht werden onder vallen, is 'Delivering Update'. We zijn benieuwd naar de eersten in ons land die de update kregen. Laat het weten in de comments als je een automatische firmware-update hebt binnengekregen.Praat mee over dit artikel