Foto’s van kleurrijke Samsung Galaxy A60 en A70 verschenen


Het belooft een drukke bedoeling te worden in Samsung's nieuwe Galaxy A-serie. Nadat eerder al de A10, A20, A30 en A50 werden aangekondigd is het nu de beurt aan de Galaxy A60 en A70. Beide lijken binnenkort hun opwachting te maken.

Het bestaan van beide toestellen ging al langer rond maar nu hebben we ook afbeeldingen van het stel binnen. Ze doken op op bij TENAA wat voor de Chinese markt nieuwe producten goedkeurt. Dat beide telefoons nu zijn goedgekeurd betekent dat ze door Samsung aangekondigd kunnen worden. Mogelijk gebeurt dat 10 april. Voor die datum staat een speciaal event gepland rondom de Galaxy A-serie.

Samsung Galaxy A60
Samsung Galaxy A60

Definitieve specs hebben we nog niet binnen maar aangenomen wordt dat de Galaxy A60 een 6,3 inch groot scherm meekrijgt terwijl de A70 geboren wordt met 6,7 inch scherm. Beiden krijgen een soort notch; de A60 een ronde en de A70 een U-vormige. De laatste lijkt bovendien een geïntegreerde vingerafdrukscanner te krijgen terwijl die bij de A60 juist achterop zit. Beiden beschikken wel over een gelijk aantal camera's; 3 achterop en één voorop. Qua kleur valt misschien nog wel de A70 het meeste op. Daarvan lijkt een uitvoering uit te komen met zo'n beetje alle kleuren van de regenboog.

Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A70

Vernieuwde Galaxy A-serie

Zoals gezegd horen we woensdag 10 april 2019 mogelijk meer over deze twee toestellen. Dan wordt naar alle waarschijnlijkheid ook de Galaxy A90 aangekondigd. Dat moet het ultieme vlaggenschip worden binnen de vernieuwde Galaxy A-serie. Of alle hier genoemde modellen ook daadwerkelijk naar Europa en Nederland komen is nog altijd afwachten. Van de inmiddels al aangekondigde modellen komen de A10 en A20 in ieder geval hier niet uit.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel