“Alle Windows Phone-toestellen naar Windows Phone 8”


Een Microsoft-insider komt met een gerucht dat veel eigenaren van een Windows Phone-toestel als muziek in de oren zal klinken, al is het speculatieve gehalte hoog. Hij beweert dat alle toestellen een update naar Windows Phone 8 zullen krijgen.

MSNerd, de nickname van een insider die vaker met betrouwbaar nieuws naar buiten kwam, beweert dat alle toestellen die met Windows Phone zijn uitgebracht een update kunnen krijgen, mits de operator en de fabrikant van het toestel meewerkt. Dat is in tegenspraak met eerdere geruchten, die juist beweerden dat er geen update zou komen. Deze geruchten werden mede gevoed door de woorden van Windows Phone chef Terry Myerson, die niets wilde zeggen over updates, maar wel wist te melden dat Apple de iPhone traag maakt met updates voor iOS.

windowsphoneroadmap
Een eerder gelekte roadmap, waarop Windows Phone 8 (Apollo) vermeld wordt

Oudere toestellen zouden weliswaar van Windows Phone 8 voorzien worden, maar niet alle features van dit nieuwe OS ondersteunen. Windows Phone 8 ondersteunt volgens geruchten smartphones met dualcore-processors, en introduceert ook nieuwe functies die van de extra hardwarecapaciteit gebruik maken.

Bron: Wmpoweruser.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel