Japanse hoesjesmaker lekt mogelijk ontwerp Apple iPhone 6

· 1 reactie


Een Japanse hoesjesmaker heeft misschien wel het ontwerp van de volgende generatie iPhones gelekt. Misschien, want er zijn genoeg redenen om te twijfelen aan de plaatjes.

Zo zien we aan de achterzijde een relatief kleine opening voor de LED-flitser en niet de langwerpige variant die we ook op de iPhone 5s vinden. Juist die True Tone flitser is één van de speerpunten van de 5s. Daarnaast zien we de knoppen aan de zijkant niet terug. Mogelijk zijn ze verzonken in het hoesje, maar opvallend is het wel.

Apple iPhone 6

In de afbeelding is wel vrij goed terug te zien dat de schermrand flink is afgenomen. Ook dit strookt met eerdere geruchten. Verder lijkt de omgevingslichtsensor verplaatst te zijn naar boven de luidspreker. Dit lijkt niet erg logisch.

Apple iPhone 6 rear

Er is dus genoeg om te twijfelen aan deze foto's. Wel komen ze overeen met eerdere geruchten die spreken over een grotere iPhone. Mogelijk lanceert Apple twee nieuwe varianten; één van 5.5 inch en één van 4.7 inch, beiden voorzien van glas van saffier. Maar totdat Apple de opvolger van de iPhone 5s daadwerkelijk aankondigt is alles mogelijk.

Via: 9to5mac.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel