Honor brengt 4X ‘phablet’ uit in Nederland


Honor brengt een tweetal nieuwe telefoons uit in Nederland. Het gaat allereerst om de Honor 4X, een phablet. Ook de eerder aangekondigde Honor 6 Plus komt naar ons land. Hiermee komt het aantal verkrijgbare Honor-toestellen op 5.

De Honor 4X is uitgerust met een 5,5 inch HD-scherm en krijgt daarnaast een 1,2 GHz octa-core en 64-bits processor mee met een 3.000 mAh grote batterij. Net als bij alle andere Honor-telefoons krijgt het toestel een zacht prijskaartje mee. Een exacte prijs is er nog niet maar verwacht een bedrag van rond de 200 euro.

Honor 4X
Honor 4X

Qua camera's zit het ook wel goed bij de Honor 4X. Achterop zit een 13 megapixel camera met voorop een 5 megapixel camera. Er is ook ondersteuning voor 4G en er kunnen gelijktijdig 2 simkaarten geplaatst worden. Honor benadrukt de accuduur van 2 dagen. Of dit echt klopt moet blijken uit praktijktesten. Honor voorziet de 4X van Android 4.4 KitKat met daarbovenop EMUI 3.0. Een update naar Lollipop komt er aan.

Honor 6 Plus

Naast de nieuw aangekondigde Honor 4X had Honor ook nog goed nieuws over de onlangs aangekondigde Honor 6 Plus. Deze komt namelijk naar Nederland toe. Dat toestel werd eind vorig jaar aangekondigd en beschikt over een tweetal camera's op de achterzijde. Hiermee zijn foto's te maken waarvan je de focus achteraf kunt veranderen. Overigens heeft ook deze Honor 6+ een 5,5 inch scherm al krijgt dit toestel een hogere prijs dan de Honor 4X. Dat komt vooral omdat de Honor 6+ een high-end model is.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws