Grotere Honor 6 Plus met duo camera aangekondigd


Honor, het dochterbedrijf van Huawei, heeft in China de vernieuwde Honor 6 Plus aangekondigd. Hiermee borduurt Honor voort op de Honor 6 maar de 6 Plus krijgt wel een tweetal camera's aan de achterzijde mee. Ook is het toestel groter en sneller.

De Honor 6 Plus kent een 5,5 inch scherm met een nette Full HD-resolutie. Los van het scherm is ook de batterij van de 6 Plus een maatje groter geworden en telt nu 3.600 mAh. Toch kende de Honor 6 ook al een redelijke batterij van 3.100 mAh groot. Binnenin ligt een Kirin 925-processor met zes cores draaiende op een maximale snelheid van 1,8 GHz. Er is bovendien 3 GB aan RAM-geheugen om mee te werken.

Honor 6 Plus front and rear
De nieuwe Honor 6 Plus

Het paradepaartje van de Honor 6 Plus zijn de twee 8 megapixel camera's aan de achterzijde van het toestel. Foto's worden met beide camera's geschoten om één super-afbeelding te maken. Dit moet niet alleen de kwaliteit ten goede komen, er zijn ook extra toepassingen mee mogelijk. Zo kan op een later moment scherp gesteld worden op een nieuw te kiezen onderwerp. Dat geeft extra vrijheid en mogelijkheden. Aan de voorzijde zit trouwens ook een 8 megapixel selfiecamera waarmee het totaal aantal 8 megapixel camera's op de 6 Plus op drie uitkomt. Onduidelijk is of de Honor 6 Plus ook naar Europa en Nederland komt. Vooralsnog komt het nieuwe Honor-toestel alleen in China uit.


Prijsvergelijker Honor 6+

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6+


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel