Voorbeschouwing MWC: welke telefoons liggen in 2012 in de winkel?


Huawei

Huawei kan wel eens de verrassing zijn van het MWC. Het bedrijf zinspeelt ook op een quadcore-smartphone in de vorm van de Ascend D1 Q. Er zijn zelfs geruchten dat Huawei hiervoor niet de Tegra3 gebruikt maar een eigen quadcore-soc. Deze zou maar eens goed de nieuwe Diamond-serie van rekenkracht kunnen voorzien. Bovendien lekte het bericht eerder uit over de MediaPad 10, een tablet van Huawei.

Acer

Acer had het nieuws over de CloudMobile het liefst tot aan het MWC onder de pet willen houden, maar het nog onaangekondigde toestel won een prijs en kwam zo toch in de publiciteit.

Acer CloudMobile
Acer CloudMobile

Zo weten we alvast dat dit een fulltouch Android-smartphone is met Ice Cream Sandwich en Dolby Mobile geluid. De CloudMobile is daarnaast voorzien van Acer's eigen clouddienst waarvan we de details nog niet weten.

BlackBerry

Van BlackBerry verwachten we eerlijk gezegd geen nieuwe toestellen. Het bedrijf zal waarschijnlijk volop demonstratie geven van het nieuwe PlayBook 2.0 OS en het nieuwe BlackBerry 10 OS. Hopelijk zitten we verkeerd en kondigt het bedrijf wel enkele nieuwe modellen aan.



Praat mee over dit artikel