Windows Phone 8.1 krijgt mogelijk nóg grotere Live Tiles en Swype-achtig toetsenbord

· 2 reacties


De nieuwe versie van Windows Phone krijgt niet alleen een notificatiescherm maar mogelijk ook een nieuw formaat Live Tiles. Eén die nóg groter is. Daarnaast gaan er geruchten over een nieuw type toetsenbord.

Het toetsenbord voor Windows Phone is wat Microsoft bedacht heeft. Het is niet mogelijk om zoals bij Android andere toetsenborden te installeren. Apple hanteert eenzelfde idee. En alhoewel het toetsenbord van Windows Phone alles behalve slecht is bevat hij niet dezelfde functies als bijvoorbeeld Swype voor Android wel doet. Microsoft zou echter een soortgelijk idee in Windows Phone 8.1 willen introduceren. Je kunt dan woorden invoeren door van letter naar letter te vegen, in plaats van iedere letter afzonderlijk aan te klikken.

Windows Phone 8 large Live Tiles

Een andere mogelijkheid is dat Windows Phone 8.1 een nog grotere Live Tile krijgt. Stukken groter dan nu bekend is. En alhoewel dat wel wat groot wordt zou er onder sommigen toch behoefte aan bestaan. Mogelijk kondigt Microsoft versie 8.1 van Windows Phone tijdens het Build-event aan begin April.

Bron: WMPowerUser.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel