Bugreport verraadt MeeGo-device


Nu Nokia bevestigd heeft dat er een officieel persevent gehouden wordt, is het speculeren begonnen over welk toestel daarop gepresenteerd wordt. Misschien is het dit MeeGo-toestel wel dat voorzien is van een snelle 1.6 GHz Intel-processor.

Feit is dat het hoog tijd wordt dat Nokia eindelijk met een fatsoenlijk antwoord komt op de opkomst van Android en iOS. Aan het oplappen van oude software moet nog dit jaar een einde komen, wil het grootste telecommerk z'n koppositie behouden. Dit MeeGo-bugreport belooft betere tijden.

We treffen namelijk informatie aan van een Intel-powered processor op een snelheid van 1.6 GHz. Nog nooit was een telefoon met zo'n snelle processor uitgerust. Al moet opgemerkt worden dat louter een klokfrequentie niets zegt over de snelheid van het uiteindelijke product.

MeeGo bokeh
MeeGo-powered telefoon aan de horizon?

Overige specs zijn ook niet mis; 1 GB aan RAM, 854 x 480 pixels display, GPS, NFC, Bluetooth 2.1, WiFi n en FM-ontvanger en -transmitter. Voor een telefoon geen misselijke specs dus. Al bestaat natuurlijk nog altijd de mogelijkheid dat het om een heel ander apparaat gaat dan een telefoon. De beeldschermresolutie doet het wel vermoeden, maar zeker zijn we niet voordat we afbeeldingen of een persbericht hebben gezien.

Bron: Nokiaport.de


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel