Video brandende Apple iPhone 7 gaat viral


Vrijwel alle telefoons beschikken over een Lithium-batterij. En die zijn uiterst brandbaar. Zo nu en dan ontbranden er daarom wel eens telefoons. En niet alleen Samsung telefoons zo getuige deze video van een iPhone die momenteel viral gaat.

Voordat we de dramatische beelden bekijken eerst een kleine waarschuwing. We zien vaker berichten/foto's en video's voorbijkomen van ontploffende en rokende telefoons. Vaak is dat door verkeerd gebruik. Een niet officiële oplader die gebruikt wordt, valschade of waterschade. Wat hier precies aan de hand is is uit de video niet op te maken. We weten niets over de voorgeschiedenis van deze roze iPhone 7 Plus. Laten we dus niet te snel conclusies trekken. Reden ook waarom Apple vooralsnog zegt dit geval "te onderzoeken". Niets meer, niets minder.

De bewuste Apple iPhone 7 Plus is eigendom van een zekere Brianna en de problemen begonnen een paar dagen voor het incident. Haar telefoon wou niet meer uit en ze bracht hem naar een Apple Store waar een diagnostische test werd uitgevoerd. De problemen leken opgelost maar een dag erna begon het toestel te roken waarna haar vriend het voorval op video opnam. Deze video gaat momenteel viral op social media waar het op moment van schrijven al bijna 1,7 miljoen keer bekeken is. Apple onderzoekt de zaak momenteel en verwacht binnen een week uitsluitsel te kunnen geven waarom Brianna's telefoon in brand vloog. Tot die tijd raden we gewoon aan je iPhone 7 Plus te blijven gebruiken; er zijn letterlijk miljoenen van verkocht en van 1 ontploffend exemplaar kijken wij niet op.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Jet Black
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel