HTC Incredible S hands-on

· 4 reacties


HTC presenteerde vandaag de Incredible S. Het kwam als een verrassing dat dit toestel, dat eerder al uitlekte, niet alleen naar de Verenigde Staten komt, maar ook naar Europa. Wij verwachten dat dit toestel het zwaar krijgt in de smartphonemarkt

De Incredible S zal het op moeten nemen tegen high-end telefoons van Samsung en LG. Het toestel moet het in die strijd doen met gemankeerde wapens. Samsung en LG komen met dualcore toestellen met de laatste versie van Android. HTC zet daar een single-core 1 GHz processor en Android 2.2 Froyo tegenover. Dit toestel zal het dus niet moeten hebben van de hardware, maar van de software.

HTC Incredible S front

HTC Sense

HTC Sense is wat ons betreft een voordeel ten opzichte van de concurrentie, vooral waar het design betreft. Wie het standaard homescreen van de Galaxy S II ziet, kijkt naar een kleurencircus. HTC weet het stijlvol te houden, en zorgt tegelijkertijd voor een goede en bruikbare schil om Android, die echt functionaliteit toevoegt.

Wie het toestel in zijn handen heeft, voelt meteen een rubberen coating die helemaal naar de voorkant doorloopt. Het geeft het toestel naar onze mening een vrij goedkoop gevoel. Voor een toestel van meer dan 500 euro is dat erg jammer.

HTC Incredible S back

De hardwarematige nadelen van dit toestel overheersen de softwarematige voordelen van de telefoon. Je zult geen slecht toestel kopen als je voor de Incredible S kiest, maar andere fabrikanten zullen met minstens zo interessante aanbiedingen komen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel