Sony breidt Xperia NXT-serie uit; Xperia U en Xperia P

· 1 reactie


Zoals verwacht heeft Sony zojuist tijdens haar persconferentie voorafgaand aan het MWC de Xperia P en de Xperia U officieel aangekondigd. Kleinere uitvoeringen van de Xperia S en onderdeel van de nieuwe Xperia NXT-serie.

Net als de Xperia S hebben de Xperia P en de Xperia U een dualcore processor. Sony belooft hiermee een snelle gebruikerservaring. Bovendien zijn vrijwel alle Sony-diensten geïntegreerd en zijn ze geschikt voor optionele accessoires zoals het SmartDock. De Xperia P beschikt zoals verwacht over een royaal 4 inch Reality Display met "White Magic-technologie" en is gehuld in een aluminium unibody.

Sony Xperia NXT series
Sony Xperia S, P en U

Ook de Xperia U krijgt een Reality Display mee, ditmaal 3.5 inch groot en daarnaast een 5 megapixel camera. Grappig is dat de doorzichtige strip onderaan het toestel in meerdere kleuren kan oplichten. Zo kunnen bepaalde notificaties nog duidelijker worden weergegeven. Zowel de Xperia U als de eerder genoemde Xperia P komen ergens in het tweede kwartaal van 2012 in meerdere kleuren uit.

Hands-on

De komende dagen gaan we zowel de Xperia P als de Xperia U stevig aan de tand voelen en kun je hier dan ook een hands-on van ons verwachten. Benieuwd naar de Xperia S? Die hebben we al enige dagen in ons bezit dus verwacht daar binnenkort een uitgebreide review over.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel