Sony breidt Xperia NXT-serie uit; Xperia U en Xperia P

· 1 reactie


Zoals verwacht heeft Sony zojuist tijdens haar persconferentie voorafgaand aan het MWC de Xperia P en de Xperia U officieel aangekondigd. Kleinere uitvoeringen van de Xperia S en onderdeel van de nieuwe Xperia NXT-serie.

Net als de Xperia S hebben de Xperia P en de Xperia U een dualcore processor. Sony belooft hiermee een snelle gebruikerservaring. Bovendien zijn vrijwel alle Sony-diensten geïntegreerd en zijn ze geschikt voor optionele accessoires zoals het SmartDock. De Xperia P beschikt zoals verwacht over een royaal 4 inch Reality Display met "White Magic-technologie" en is gehuld in een aluminium unibody.

Sony Xperia NXT series
Sony Xperia S, P en U

Ook de Xperia U krijgt een Reality Display mee, ditmaal 3.5 inch groot en daarnaast een 5 megapixel camera. Grappig is dat de doorzichtige strip onderaan het toestel in meerdere kleuren kan oplichten. Zo kunnen bepaalde notificaties nog duidelijker worden weergegeven. Zowel de Xperia U als de eerder genoemde Xperia P komen ergens in het tweede kwartaal van 2012 in meerdere kleuren uit.

Hands-on

De komende dagen gaan we zowel de Xperia P als de Xperia U stevig aan de tand voelen en kun je hier dan ook een hands-on van ons verwachten. Benieuwd naar de Xperia S? Die hebben we al enige dagen in ons bezit dus verwacht daar binnenkort een uitgebreide review over.


Prijsvergelijker Sony Xperia P

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia P


Prijsvergelijker Sony Xperia U

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia U


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel