"Sony presenteert drie nieuwe smartphones op MWC"


Sony komt volgens een uitgelekte roadmap op het MWC, dat eind februari in Barcelona gehouden wordt, met drie nieuwe toestelen: de Pepper, Nypon en Tapioca. Het gaat om drie Android-smartphones.

Hoewel de band tussen Sony en Ericsson met de komst van de Xperia S is doorgesneden, maken de nieuwe Sony-telefoons gebruik van een processor van Ericsson, in dit het geval een dualcore-exemplaar met een kloksnelheid van 1 GHz, die in de Pepper en de Nypon te vinden zou zijn. De toestellen draaien op Android 2.3.7. De Pepper heeft een 3.7 inch scherm, de Nypon heeft een display van 4.0 inch.

Daarnaast lekte de Kumquat, die de opvolger van de Xperia Mini zou moeten worden. Op onderstaande afbeelding zijn de Kumquat (boven) en de Nypon (onder) te zien:

Kumquat
Sony ericsson pepper 01
Een eerder gelekte afbeelding van de Pepper

De Tapioca is een low-end toestel, dat voorzien is van een 800 MHz-processor, en een 3.2 inch scherm. Van de drie nieuwe toestellen zagen we alleen de Pepper al eerder op de foto. Dit toestel lijkt een mid-end afgeleide van de Xperia S te zijn, en neemt in ieder geval de nieuwe designvisie van Sony voor smartphones over, door een vrij blokkig ontwerp te kiezen.

Bron: Sebbs.it168.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel