LG op 3GSM bijzondere modellen en veel flip modellen


Tijdens 3GSM toonde LG het grootste aantal nieuwe modellen. Niet alles lag op de stand, maar veel was wel degelijk te bewonderen.

LG is bezig met een aanval op de markt. De hoeveelheid modellen die men namelijk laat zien stijgt de afgelopen periode gestaagd. De P7200, S5100 and S5200 waren en zijn daar voorbeelden van. Tijdens 3GSM werd de nieuwste serie met modellen getoond. In totaal meer dan 15 en allemaal bedoeld voor de Europese markt. Of de Benelux daar ook van zal mee profiteren is de vraag. De hoeveelheid LG modellen op de huidige markt is laag vergeleken met landen als Frankrijk, Duitsland en Rusland.

Binnen de serie modellen was veel speciaals te ontdekken. De KG920 bijvoorbeeld, dit is een toestel met 5.0 megapixel CCD camera en met optische zoom. Tevens bestaat het toestel uit twee helften waardoor je de camera ten opzichte van het scherm in diverse richtingen kan draaien. Een ander voorbeeld hiervan is de Nokia 3250. Video opnemen kan in een VGA resolutie en met 30 fps en het scherm heeft een QVGA resolutie.

LG K920

Het toestel wordt verwacht rond Juni op de Europese markt. Prijzen zijn momenteel niet bekend.

LG V9000

Een ander model was de nieuwe V9000, een mobiele televisie model met de standaard T-DMB. Het toestel dat het scherm kan draaien heeft een QVGA scherm en 1.3 mpixel camera. Het toestel is bedoeld voor eind mei wanneer we de eerste mobiele televisie modellen gaan zien. Prijzen zijn ook van dit model nog niet bekend.

LG 3GSM 01LG 3GSM 02LG 3GSM 03

Op de stand van LG was clamshell een hot item. De LG U880 (die alleen verkocht wordt via het 3 netwerk van Hutchison) werd getoond naast het broertje de U8500 en de speciale U880 Robert Cavali Edition. Ook de opvolger was op de stand te zien, de nieuwe U890. Het toestel verschilt ten opzicht van de U880 alleen op het vlak het toetsenbord dat verdacht veel weg heeft van een RAZR en de ondersteuning voor het A2DP stereo Bluetooth profiel. Hiermee kan men stereo audio luisteren over een Bluetooth verbinding.

LG U880LG U890LG KU730

Verder weinig nieuws aan de horizon. De KU730 is een nieuw model gebaseerd op de U880 en de U8550 is een speciaal 3G model met zeer breed scherm en grappige kleuren. Helaas alleen geen interne antenne, maar een interne TV ontvanger.

LG U8550 01LG U890

Wat wel opgemerkt mag worden zijn de nieuwe KE600 en KU400. Twee sliders die een speciaal uiterlijk hebben meegekregen en beide hun eigen specificaties en segment aanspreken in de markt. Een erg verfrissend uiterlijk en leuke ontwikkeling.

Als laatste lagen er nog de huidige modellen in het portofolio op de stand van LG en zag men verder nog een grote serie met low-end modellen, die we de komende maanden kunnen gaan verwachten. Ook lagen er nieuwe accessoires waaronder een Bluetooth pen waarmee gebeld kon worden en nieuwe Bluetooth headsets en draadloze speakers.

LG 3GSM 04

Voor meer informatie over deze nieuwe producten kan men terecht op de merkpagina van LG. Daar worden alle nieuwe modellen getoond en weergegeven met de foto's en video's die tijdens de beurs gemaakt zijn. Veel kijk plezier!

Specificaties, foto's en video's op de merkpagina van LG



Praat mee over dit artikel