Acer komt komende MWC met nieuwe Liquid-telefoons en wearables


Acer heeft een reeks nieuwe smartphones en wearables klaargestoomd voor komende MWC. Dat event begint volgende week en daar worden meerdere productaankondigingen van allerlei fabrikanten verwacht.

In aanloop daar naartoe krijgen we een heuse teaser van het bedrijf. We zien een cameramodule en nog enkele andere details van diverse nieuwe producten. Onduidelijk is nog wat precies en hoeveel nieuwe producten we mogen verwachten. Eerder al kondigde het bedrijf aan met tenminste één Windows (Phone) te komen. We vermoeden dan een Windows 10-telefoon omdat Windows Phone daar in is opgegaan.

Acer Coming Soon MWC15

Het MWC zal door diverse fabrikanten aangegrepen worden om nieuwe aankondigingen te doen. Het is dus dringen geblazen voor de minder grote bedrijven. Acer pakt het daarom helemaal niet onverstandig aan door nu met een teaser te komen. Acer is wellicht niet voor veel mensen de eerste keus als het gaat om een nieuwe smartphone, maar het bedrijf maakt helemaal geen onaardige producten. Die bevinden zich nagenoeg allemaal in de Liquid-lijn dus dat valt ook voor de nieuwe modellen te verwachten. Het MWC begint volgende week maandag 2 maart.



Praat mee over dit artikel