Sony Ericsson Xperia Play video hands-on


Als een beeld meer dan duizend woorden zegt, wat zegt een video dan wel niet? Wij schoten een video hands-on van de Sony Ericsson Xperia Play tijdens het afgelopen MWC en speelden naast Asphalt een potje Star Battalion.

Wie onze eerste hands-on van de Xperia Play gelezen heeft weet dat gamen op de Sony Ericsson Play vrijwel hetzelfde aanvoelt als gamen op de PSP. De eerste PSP welteverstaan, maar dat is helemaal niet slecht!

Het liep allemaal vrij soepel. Animaties speelden vloeiend af, geluid was uitstekend en de knoppen zijn goed gepositioneerd. Ook het slidermechanisme deed vrij solide aan. Het duurt alleen wat lang voordat een spel geladen is; soms meer dan 5 seconden waardoor je soms denkt dat het toestel is vastgelopen. Dat laatste overkwam ons overigens ook wel een paar keer, maar alleen bij bepaalde demo-exemplaren. We gaan er dus vanuit dat dit een firmware-probleem is waar Sony Ericsson nog even de tijd voor heeft om op te lossen.

De Sony Ericsson Xperia Play wordt namelijk pas ergens in april verwacht. Prijzen variëren van 500 tot 550 EURO voor een los toestel. Naast de zwarte uitvoering zal er ook een witte variant beschikbaar zijn.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel