Exmor R van Sony Ericsson onder de loep

· 2 reacties


Eén van de features waarvan we op het MWC onder de indruk waren, is Exmor R van Sony Ericsson. Een video van het Japans/Zweedse merk stelt je in staat de demo me te maken die wij in Barcelona kregen.

Onderstaande video is gemaakt op de stand van Sony Ericsson op het MWC. Wij vertelden je in onze Hands-on van de Sony Ericsson Xperia neo en Sony Ericsson Xperia pro al over de demonstratie van Exmor R, maar een video werkt in dit geval beter dan woorden. Een medewerker van Sony Ericsson laat zien hoe Exmor R werkt:

Willekeurig toestel

Sony Ericsson is in dit filmpje zo netjes om de Xperia X10 te gebruiken om te laten zien dat toestellen zonder Exmor R niet zien wat er in de donkere doos te zien is. Het bedrijf had ook een willekeurig toestel van een concurrent kunnen pakken. Wij probeerden het onder andere met de HTC Legend, en we zagen alleen zwarte vlakken. Exmor R vind je op de Sony Ericsson Xperia arc, Sony Ericsson Xperia neo en Sony Ericsson Xperia pro.

Er zijn natuurlijk meer overwegingen bij het kiezen voor een nieuwe smartphone. Als je het maken van goede beelden in het donkere een belangrijke feature vindt, dan zijn de telefoons van Sony Ericsson die zijn uitgerust met deze techniek zeker het overwegen waard.


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia neo

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia neo


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel